SzereplőkDaniel nevelőszülőknél nőtt fel, nem túl harmonikus családi körülmények között, azonban kitartóságát ez sem befolyásolta, és valóra váltva álmát világutazó lett. Évekig csak a mának élve járta be a föld minden szegletét, míg egy napon ismeretlen betegséget állapítottak meg nála. Kórházba szállítják, de gyógyulására nem sok esélyt látnak. Daniel lassan maga is beletörődne a sorsába, mikor felbukkan valaki a múltjából, és arra kéri, tartson vele még egy utolsó útra. 

A lány igen karizmatikus és határozott személyiség, talán ennek is köszönhető, hogy mikor újra felbukkan Daniel életében, csillagként világítja be a fiú - talán utolsó - napjait.
Aria álma, hogy egyszer elismert író legyen, beszámolója szerint időközben szertefoszlott, ezért is határozza el, hogy a fiúval tart a nagy úton.


Cande nővérként dolgozik abban a kórházban, ahol Danielt is ápolják. A lány úgy érzi, megfeneklett az élete, így mikor megkérik, hogy az út során felügyelje Daniel egészségi állapotát, boldogan rábólint az ajánlatra. Igyekszik racionálisan látni a világot, valahol a felnőtt nő álarca mögött mégis ott él még benne egy vörös copfos kislány, akinek talán eljött az ideje, hogy előbújjon... Minden egyes porcikája tele van zenével, így nem csoda, hogy Matteo utcazenészként tengeti mindennapjait. A fiú Daniel régi barátja, de hogy álmait valóra váltsa, visszatért gyökereihez Olaszországba. Azonban kezdi úgy érezni, hogy az élete egyre jobban összekuszálódik, aztán még belép a képbe egy vörös szépség is, ez pedig bőven elég ahhoz, hogy minden szétessen benne... 


Marina életét kezdettől fogva a biológia tudományának szentelte, sosem érdekelte más, így történhetett meg, hogy végül szépen kiválasztott magának egy elhagyatott trópusi szigetet, és elvonult a társadalom elől, hogy az élővilágot tanulmányozhassa. Kis csapatunk is itt akad a lányra, aki talán új esélyt jelenthet valaki számára. De vajon ez a valaki számára is új kezdetet jelent?

Diego is elkötelezett tudós, azonban mikor összetalálkozik az utazókkal, úgy dönt, végre elkezdi élni az életét. És hirtelen bele is csöppen a közepébe: egy talán megállíthatatlan betegségben szenvedő barát, egy tüzes lány, tele titkokkal, és akkor ott van a vörös nővérke, meg a laza srác a gitárral. Na, és ne feledkezzünk meg Diego méltó ellenfeléről sem, aki nemes egyszerűséggel nyitja fel a srác szemét, és döbbenti rá, hogy az élet talán nem is bonyolult egyenletek sora.

6 megjegyzés:

 1. Ez..szupeeer!*----*
  Siess az első részzel!*-------------*

  VálaszTörlés
 2. Te jó ég😱
  Annyira tetszik, annyira fantasztikus😱😍
  Nagyon siess🙏

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!:)
   A 3. rész felkerülése már csak pillanatokon múlik!:D

   Törlés

Szablon by
InginiaXoXo